Wij zijn momenteel aan twee dingen verslaafd, ‘four letter words’ borduren’ (lees, vuile woorden borduren) & wandtapijtjes maken met smyrna of latch hooking!

Wat is dat nu latchhooking of smyrna…? Heel simpel, het is de oude techniek van tapijten knopen, maar dan in een modern jasje gegoten en dit in leuke hippe kleuren! We merken in deze halve lockdown dat  craftprojecten die we voor TV kunnen bezigen onze favoriet zijn! // NETFLIX & CRAFT //

Vind je geregeld op Pinterest de mooiste kleurrijke tapijten met de coolste grafische patronen en denk je ‘dat moet ik hebben’ …? Tot je de prijs opzoekt … Weet dat je makkelijk de basis kan leren om zelf een tapijt te knopen (sorry lieve schattige oma’s uit het Oosten)

Maar wil je toch een prachtig modern Oosters tapijt ? Hier enkele tips!!

  1. AZILAL rugs 
  2. Volg Lisa La Pauw, bij deze Belgische styliste heb ik enkele jaren geleden mijn eigen prachtige weshwesh tapijt gekocht en heel mijn interieur is er wat aan aangepast
  3. maar ook bij La Redoute zijn er enkele prachtige terug te vinden, ik heb La redoute echt herontdekt bij Zelda&Zorro  (onze co-hub!) hun volledig interieur is La Redoute doordat ze een wedstrijd gewonnen hebben… maar mooi!!! Goede mix tussen eclectisme en rust! CHECK IT OUT!!!!

We werken aan een leuke diy-box en vanaf dat het weer mag … oelalalalaaaaah ‘EVI aka Weevi’ gaat jullie dit zo goed uitleggen op de ‘smyrna wallhanging workshop’.

Hoe werkt dat dan… het is een haakje (latch hook) waarmee je wol door een raster trekt, maak een modern grafisch design en ga  onmiddellijk aan de slag. Maar heb je restjes wol??? Nog leuker! We zijn voor het recycleren en/of upcyclen van materiaal!