Op zoek naar een hip en origineel vrijgezellenfeest? Zoek niet langer! We hebben hier 10 leuke ideeën opgesomd, die bovendien méééga instaproof zijn. Jouw onvergetelijk vrijgezellenfeestje staat er gegarandeerd tussen!


 1. Pimp up your skin care/make up routine

  “Selfcare is not selfish”

  Wat is er leuker dan jezelf eens goed te laten verwennen? Leren hoe je jezelf kan verwennen!! Ontdek tijdens de workshop enkele zaaaalige tips & tricks zodat je je thuis ook eens lekker kan bepamperen.  Hieronder enkele toppers:

 • Make-over: Geef toe, iedereen kan wel eens een momentje voor zichzelf gebruiken. Pluspunt: als bridezilla kan je volledig over the top gaan bij het schminken van je bruidsmeisjes #evil.
 • Workshop eyeliner:May the wings of your eyeliner always be even as from now!
 • Workshop haar make-over: die ene onmogelijke dot die je zag passeren op Pinterest of het hotste festivalhaar atm? Voor elk wat wils!
 1. Make memories together

  Voor de iets traditionelere vrijgezellengroep zit je bij deze workshops aan het juiste adres. Een klein aandenken voor je bruidsmeisjes en dit helemaal zelfgemaakt. Het is fantastisch om dit samen met je meisjes te creëren, maar de glimlach die er elke keer op je gezicht zal verschijnen als je het ziet of draagt… is toch magisch!?

 • Workshop zilversmeden: ontwerp je eigen ring of oorbellen in zilver. Wie weet ben je er een krak in en ontwerp je je eigen trouwring?
 • Workshop juwelen in hars: een hanger waar je iets persoonlijks in kan verwerken. Het haar van je kind, een fragment van het filmticket waar jullie je eerste kus hadden. Misschien noemt je toekomstige je wel ‘mijn bloemeke’, dan weet je alvast wat je in die hars kan vereeuwigen! Prachtig en DE hit voor het komende jaar!
 • Workshop parfum maken: ontwerp je eigen parfum en denk elke dag aan deze prachtige dag met je vrienden.
 1. Nieuwe Skills leren

  Zijn jullie een leergierige groep? En willen jullie een nieuwe skill leren? Dan is dit type workshop de ideale activiteit. Maak kennis met volgende activiteiten en wie weet ga je naar huis met een nieuwe hobby!

 • Keramiek: of het nu draaien, handopbouw, of gieten is. Iets met je eigen handen maken en het erna gebruiken in het dagelijks leven . Hoe cool is dat???
 • Workshop borduren: denk niet aan muffe, ouderwetse handwerkjes maar aan een funny quote op een t-shirt of een leuke tekening op een kussen. Deze moderne manier van borduren is momenteel dé grote hit in de categorie rustige, creatieve workshops.
 1. Het moet niet altijd té serieus zijn

  Voor de niet zo serieuze groep waar humor en zelfspot heel belangrijk is. Vergeet al de stress rond de trouw en verlies je in deze workshops.

 1. Hot stuff…

  De essentie van een vrijgezellenfeest blijft nog altijd het afscheid van je vrijgezellenbestaan. Aka voor de rest van je leven dezelfde piet zien… Gelukkig hebben we bij StudioFluo enkele heeeeele grappige xxx workshops opgelijst!

 • Kerapiet: maak je eigen keramische piet. Keramiek + piet = kerapiet . Voor op je kast als uniek object, als kapstok voor je badjas of voor in je nachtkastje… (winkwink!)

 

Interesse gekregen in een vrijgezellen workshop bij StudioFluo of heb jij nog andere creatieve ideeën en vraag je jezelf af of wij dit kunnen verzorgen?
Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op!