Wat is dat met die banaan? Wel …


Studio Fluo wordt in goede banen geleid door 2 bruisende stuiterballen: Lies en Evi. Allebei in de ban van brainstormen, bedenken en bouwen. En Afrika! De gezellige cultuur, heerlijke geuren en kleuren, gastvrije mensen en massa’s inspiratie. Een creatief concept de wereld insturen dat draait om een banaan op high heels? Fluogeel en een beetje gek? Yes please! Of wat had je verwacht van de leading ladies achter creatieve workshops met een twist?

 

 

Lies: bezieler van Studio Fluo, creativo met een passie voor fotografie, druktechnieken en collage. Onder de naam TRUT maakt ze kleurrijke werken en werkt ze aan een kinderboek. Hoewel het een scheldnaam is, is er verder niets negatiefs aan haar. Energie voor 1000 en helemaal daar voor jou!

Evi : Studio Fluo Leuven, een bos krullen en verder alleen maar positiviteit. Een passie voor handwerk & hard werk. Evi hangt zo nu en dan in de lucht als stewardess Zweevi, maar liever houdt ze beide voetjes op de grond. Als eeuwige babbelaar, altijd klaar voor een praatje en blij met veel mensen rondom haar.

Evi & Lies

Ruimte nodig?

Wil jij een workshop organiseren en heb je een publiek maar geen locatie (lastig hé)?  Dan kan je bij StudioFluo terecht in onze verschillende unieke studio’s. Ze zijn allemaal anders ingericht, met aandacht voor het gebruik.

Onze studio’s

 
Hoe vettiger hoe prettiger …
Onze studioruimte ‘de Séparé’ bevindt zich op het gelijkvloers.  Hier mag je vuil gaan, winkwink!
 
Zoals het klokje thuis tikt …
Boven heb je de grote studio met perfect licht en warme huiselijke sfeer, een streepje fluo hier en daar en de beste koffie.
 
Klein maar fijn …
Een klein platform naast de keuken voor de kleinere workshops
 
De hobbykok …
Dit platform is uitstekend gelegen voor de kookworkshops.
 
 
Dus, samenvatting … vuil, groot, klein of food, of een combinatie van ze allemaal.  Heb je een idee voor een nieuwe workshop? Laat het ons gerust weten via hallookes@studio-fluo.be