03/02/’21 – Boekbinden – miniatuurboekje

45,00

MINIATUURBOEKJE

Creëer een gepersonaliseerd boekje. Je kan het gebruiken als schetsboekje, notitieboekje of je kan een uniek cadeau voor iemand maken.

Je ontdekt in deze workshop een atypische manier van boekbinden: het miniatuurboek. Het is een bindwijze waarbij we een hardcover maken voor een reeds gelijmd (miniatuur)binnenwerk. We experimenteren met boekbekledingsmateriaal, gekleurde papier en verschillende afwerkingsmethoden

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Deze workshop wordt gegeven door Tina De Souter. Zij is naast grafische vormgeving en boekontwerp gepassioneerd bezig met boekbinden en wil jullie hier kennis mee laten maken.

Creëer een gepersonaliseerd boekje. Je kan het gebruiken als schetsboekje, notitieboekje of je kan een uniek cadeau voor iemand maken.

Je ontdekt in deze workshop een atypische manier van boekbinden: het miniatuurboek. Het is een bindwijze waarbij we een hardcover maken voor een reeds gelijmd (miniatuur)binnenwerk. We experimenteren met boekbekledingsmateriaal, gekleurde papier en verschillende afwerkingsmethoden zoals kapitaalbandjes en leeslintjes.

Nadien neem je het boekje mee naar huis en kan je zelf creatief omgaan met de invulling ervan.

TIP: Neem eigen papier mee indien je dit wenst (Japans papier, gekleurd papier). Dit kan gebruikt worden als schutbladen.

Je kan het gebruiken als schetsboek, notitieboek of je kan een eigen gedrukt binnenwerk binden.

 

Inbegrepen: 

  • al het materiaal
  • een hapje en een drankje
  • een materiaallijst zodat je alles in huis kunt halen om er nog te maken!
  • je eigen boekje mee naar huis!

 

Meer info datum en tijdstip

Dag 1: 03/02/2021

Start time: 14:00

End time: 17:00

Venue: StudioFluo Antwerpen