29/11 – Juwelen ponsen

60,00

Maak samen met Veronique van Coachinette een sieraad met een eigen tekstboodschap! Persoonlijker kan het niet worden, toch? Een quote, een leuze, een troetelnaam… iets compleet absurds?? Voor jezelf, voor de communie van je dochter of als kraamcadeau?? Alleen of met vriendinnen? Een gezellig namiddagje juwelen ponsen…?

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een sieraad met een eigen tekstboodschap! Persoonlijker kan het niet worden, toch? Een quote, een leuze, een troetelnaam… iets compleet absurds?? Voor jezelf, voor de communie van je dochter of als kraamcadeau?? Alleen of met vriendinnen? Een gezellig namiddagje juwelen ponsen…?

Hoe werkt dit nu?

We maken gebruik van ponsplaatjes ( zilver, brons of goud en in verschillende formaten ) en we slaan met een hamertje de verschillende letters of afbeeldingen op het juweel. Het lijkt simpel, maar vereist enige oefening en fingerspitzengefühl maar geen nood Veronique helpt je waar nodig en leert je de tips & tricks. Ze heeft ook enkele voorbeeldjuwelen waar je je op kan baseren en je krijgt sowieso eerst een juweeltje om op te oefenen!

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist.

Waar staat StudioFluo voor ? :

  • TOP lesgevers die je overladen met tips & tricks
  • inspirerende workhops/lezingen in een sfeervol, gezellig decor
  • ontmoetingsplaats voor groot & klein, waar je creativitiet geboost wordt
  • ontdekkingsplaats van talenten
  • tijdens de workshop krijg je warme/koude dranken naar wens
  • bananenbaksels & verrassende proevertjes
  • alle materiaal voor de workshop is aanwezig
  • je gaat naar huis met een afgewerkt juweel

 

Stel dat deze workshop niet doorgaat wegens de COVID19-maatregelen dan zoeken we een nieuwe datum samen met onze lesgever. Past deze datum niet voor jou ? No worries, dan krijg je van ons een VOUCHER ter waarde van de workshop. Je kan hiermee een nieuwe workshop boeken naar keuze OF iets kopen uit onze webshop.

Meer info datum en tijdstip

Dag 1: 29/11/2020

Start time: 10:00

End time: 12:00

Venue: StudioFluo Antwerpen