07/11 – Kinderworkshop bullet journaling

49,00

Voor alle kinderen die op een laagdrempelige manier leren plannen (ideaal voor later… studieplanning) maar ook een fantastische manier om jezelf te uiten in een dagboek, of tracker!

De bullet journal is je leven in een boekje. Een dagboek, creatieve uitlaatklep, studieplanner, …: allemaal netjes verzameld in een notitieboek.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Wat is een bullet journal?

De bullet journal is je leven in een boekje. Een dagboek, creatieve uitlaatklep, studieplanner, …: allemaal netjes verzameld in een notitieboek.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 10 jaar die graag meer willen leren over bullet journaling.

Waarom deze workshop?

Het is een laagdrempelige manier om te leren plannen (ideaal voor studieplanning!), maar ook een manier om hen leren uit te drukken via dagboekpagina’s, trackers, … We gaan ook aan de slag met enkele leuke creatieve technieken en hacks om een bullet journal te versieren.

Ik werkte jarenlang als zorgleerkracht en opvoedster binnen de bijzondere jeugdzorg en ik ben er van overtuigd dat bullet journaling voor kinderen en jongeren een even grote verrijking kan zijn dan voor volwassenen.

Waar staat StudioFluo voor ? :

  • TOP lesgevers die je overladen met tips & tricks
  • inspirerende workhops/lezingen in een sfeervol, gezellig decor
  • ontmoetingsplaats voor groot & klein, waar je creativitiet geboost wordt
  • ontdekkingsplaats van talenten
  • tijdens de workshop krijg je warme/koude dranken naar wens
  • bananenbaksels & verrassende proevertjes
  • materiaal voor de workshop is aanwezig
  • je krijgt nog een startpakket met oa. een schriftje

Stel dat deze workshop niet doorgaat wegens de COVID19-maatregelen dan zoeken we een nieuwe datum samen met onze lesgever. Past deze datum niet voor jou ? No worries, dan krijg je van ons een VOUCHER ter waarde van de workshop. Je kan hiermee een nieuwe workshop boeken naar keuze OF iets kopen uit onze webshop.

Meer info datum en tijdstip

Dag 1: 07/11/2020

Start time: 14:00

End time: 16:30

Venue: StudioFluo Antwerpen