Ontwerp je eigen stof of inpakpapier 22/07

60,00

Ben je creatief aangelegd? Wil je graag aan de slag met een eigen motiefje voor inpakpapier of stofdesign…? In deze workshop leert Stefanie van Studio Stiel jullie verschillende technieken om patroontjes te ontwerpen. We gaan aan de slag met aquarelpotloden en pennetjes, maar ook met verf en verschillende texturen. Je krijgt de basis mee om een repeat pattern (motief) te maken op papier.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ben je creatief aangelegd? Wil je graag aan de slag met een eigen motiefje voor inpakpapier of stofdesign…?

In deze workshop leert Stefanie van Studio Stiel jullie verschillende technieken om patroontjes te ontwerpen. We gaan aan de slag met aquarelpotloden en pennetjes, maar ook met verf en verschillende texturen. Je krijgt de basis mee om een repeat pattern (motief) te maken op papier.

Na wat experimenteren met de verschillende technieken gaan we brainstormen naar hoe de print er moet uitzien en waarvoor je hem wil inzetten. Gaan met de banaan!!

Na de les, zet Stefanie de ontwerpen om naar een digitaal bestand. Hiermee kan ze dan desgewenst het inpakpapier of de stof bestellen.

Vereisten: geen! Je moet niets , je mag alles!

Het inpakpapier kan aangekocht worden aan 6€ per rol van 50cm/2m. Het is ecovriendelijk, 100% gerecycleerd papier, van 75 gram.

De stof kan u bestellen aan 25€/m (150cm breed) Het gaat om een katoen van 138 gram. Geschikt voor kleren, decoratie, tassen, … De stof mag gewassen worden op 40°C. Het is een stof die geproduceerd wordt in Europa en er wordt gebruikgemaakt van niet-toxische, ecovriendelijke inkt.

Event Details

Dag 1: 22/07/2020

Start time: 14:00

End time: 17:00

Venue: StudioFluo Antwerpen