Ouder/kind workshop stempels maken 05/08

50,00

Een eenhoorn… of een draakje? voor op al je t-shirts of zelfgemaakte kaartjes.Je leert in deze workshop samen met je mama of papa (andere volwassene) een aantal technieken om mooie stempels te maken om daarna over te gaan tot het maken van je eigen stempel(s)!

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Je leert in deze workshop samen met Véronique van Coachinette een aantal technieken om mooie stempels te maken om daarna over te gaan tot het maken van je eigen stempel(s)! Je kan stempels voor ontelbare doeleinden gebruiken zoals vb. voor een geboorte, verjaardag, cadeautjes, brieven, logo’s, Kerstkaartjes … Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist én je hoeft ze zelfs niet voor te kunnen tekenen!!! Shhhhhht, we gebruiken stencils. Niemand die dit weet!
Inbegrepen in de workshop: leren kennen van de verschillende materialen, gebruik van verschillende linomesjes, tekenen en overbrengen van je eigen ontwerp of een ontwerpje dat je meebrengt, technieken voor moeilijke stukjes, hoe stempelen, oefenset lino-mesjes, stempelrubber 10 cm x 7,5 cm, stempelinkt om te oefenen, kalkeerpapier en oefenpotlood, tips & tricks, drankjes en koekjes

Event Details

Dag 1: 05/08/2020

Start time: 14:00

End time: 16:00

Venue: StudioFluo Antwerpen