Personal Organising 25/04

40,00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Veronique combineert een ruim aanbod aan creatieve workshops met een druk sociaal leven. De laatste 2,5 jaar vlogen voorbij. Door de drukke dagen, avonden en weekenden veranderde haar super georganiseerde en opgeruimde thuis, snel in onoverzichtelijke ruimtes met een enorme achterstand in het opruimen. Daarom volgde Veronique in haar Superette Ninette een opruimworkshop. Ze was meteen verkocht en besloot zelfs een opleiding tot ‘Personal Organizer’ te volgen.

Waarom?
Om thuis terug structuur te krijgen. Om thuis te komen in een kalme omgeving, zonder al teveel (rommel) prikkels. Om zich terug minder gejaagd te kunnen voelen. Om terug tijd vrij te maken voor zichzelf. Haar eigen ervaringen leerden haar hoe groot de psychologische impact is van het ‘opruimen’. De impact die het heeft op je leven, op het samenleven, op de manier hoe je je voelt.
Of het nu gaat om het opruimen en organiseren van spullen, administratie en/of tijd. Je wint zoveel voor jezelf en je gezin door het toepassen van simpele tips, het implementeren van structuur en de juiste organisatie.
Heb je nood aan wat tijd voor jezelf ipv altijd maar achter jezelf aan te lopen en nooit gedaan te hebben? Schrijf dan snel in voor deze workshop!

Event Details

Dag 1: 25/04/2020

Start time: 14:00

End time: 16:00

Venue: StudioFluo