Workshop slow Coffee 11/4

49,00

Van waar komt koffie? Welke koffiesoorten en zetwijzen zijn er? Hoe weet je welke koffie bij je past? Wat is er zo speciaal aan specialty coffee?

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Met de koffieworkshops van Café con Leo maak je kennis met de wondere wereld van slow coffee. Van waar komt koffie? Welke koffiesoorten en zetwijzen zijn er? Hoe weet je welke koffie bij je past? Wat is er zo speciaal aan specialty coffee? … Deze en veel meer vragen worden beantwoord tijdens deze praktijkgerichte workshop.

Je ruikt en proeft verschillende soorten koffie in een ontspannen sfeer. Je ontdekt verschillende smaken en je gaat zelf aan de slag om je eigen ideale slow coffee te vinden. Deze koffieworkshop is ideaal om in informele sfeer, samen met vrienden of familie, meer te leren over je dagelijkse kop koffie!

Je krijgt verschillende tips en tricks om thuis (of op kantoor) verder aan de slag te gaan om heerlijke koffie te zetten die helemaal bij jouw persoonlijke smaak past.

Je gaat naar huis met een fris hoofd en boordevol energie ( might be the coffee) en een heleboel tips en tricks om thuis verder te brouwen.

Event Details

Dag 1: 11/04/2020

Start time: 10:00

End time: 12:30

Venue: StudioFluo