03/10 – Macramé plantenhangers

47,99

Maak samen met de StudioFluo macraméesteres een unieke plantenhanger waar je de belangrijkste knopen gebruikt om verder alle macramé-diy-projecten aan te durven! Je kan kiezen uit 3 modellen en -tig versschillende kleuren.

  • Plantenhanger met eigen lus en een dip-diye techniek voor thuis ( we zouden StudioFluo niet zijn als we geen gebruik zouden maken van felle kleuren)
  • Plantenhanger met picotknopen
  • Plantenwandhanger op stok

Je gaat naar huis met 1 plantenhanger – een compleet leeg hoofd – een gebruiksaanwijzing van 3 plantenhangers – en je kan extra macramétouw en keramiek aankopen in de hipste kleuren (We zitten aan de bron!)

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De generatie voor ons weet dat macramé een fantastische, verslavende ambacht is waar je met 34 knopen, duizenden projecten aankan. Het aantal manieren waarop je de verschillende knopen kan combineren zorgt voor de mooiste wandtapijten, plantenhangers, lampenkappen of dromenvangers. Waarom kiezen we hier voor plantenhangers zoals zovelen? Plantenhangers zijn niet alleen prachtig in je interieur ( en iedereen wil die urban jungle… am I right?) maar het is ook de makkelijkste manier om de basisbeginselen van macramé aan te leren. En wat nog leuker is, je kan het thuis vanuit je zetel helemaal zelf na deze workshop. Met gewoon wat touw, enkele parels, een ring creëer je  heel veel rust in je hoofd door het meditatieve karakter van deze vorm van handwerk.

Maak samen met de StudioFluo macraméesteres 1 unieke plantenhanger waar je de belangrijkste knopen gebruikt om verder alle macramé-diy-projecten aan te durven!

  • Plantenhanger met eigen lus en een dip-diye techniek voor thuis ( we zouden StudioFluo niet zijn als we geen gebruik zouden maken van felle kleuren)
  • Plantenhanger met picotknopen
  • Plantenwandhanger op stok

Je gaat naar huis met met 1 plantenhanger – een compleet leeg hoofd – een gebruiksaanwijzing van 3 plantenhangers – en je kan extra macramétouw en keramiek aankopen in de hipste kleuren (We zitten aan de bron!)

Event Details

Dag 1: 03/10/2020

Start time: 14:00

End time: 17:00

Venue: StudioFluoLeuven

Directions: Diestsestraat 249 (1ste verdieping) 3000 Leuven

Phone: 0485/860002

Email: leuven@studi-fluo.be