14/11 – Juwelen ponsen

60,00

Maak samen met Veronique van Coachinette een sieraad met een eigen tekstboodschap! Persoonlijker kan het niet worden, toch? Een quote, een leuze, een troetelnaam… iets compleet absurds?? Voor jezelf, voor de communie van je dochter of als kraamcadeau?? Alleen of met vriendinnen? Een gezellig namiddagje juwelen ponsen…?

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een sieraad met een eigen tekstboodschap! Persoonlijker kan het niet worden, toch? Een quote, een leuze, een troetelnaam… iets compleet absurds?? Voor jezelf, voor de communie van je dochter of als kraamcadeau?? Alleen of met vriendinnen? Een gezellig namiddagje juwelen ponsen…?

Hoe werkt dit nu?

We maken gebruik van ponsplaatjes ( zilver, brons of goud en in verschillende formaten ) en we slaan met een hamertje de verschillende letters of afbeeldingen op het juweel. Het lijkt simpel, maar vereist enige oefening en fingerspitzengefühl maar geen nood Veronique helpt je waar nodig en leert je de tips & tricks. Ze heeft ook enkele voorbeeldjuwelen waar je je op kan baseren en je krijgt sowieso eerst een juweeltje om op te oefenen!

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist.

Event Details

Dag 1: 14/11/2020

Start time: 14:00

End time: 16:30

Venue: StudioFluo Leuven