Taart glazuren & versieren met eetbare bloemen : de ultieme stoeftaart 22/11

89,00

Wie heeft er al eens voor een bakkerij gestaan en gewoon stil geworden van die mooie afwerking , die subtiele versieringen?

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Wie heeft er al eens voor een bakkerij gestaan en gewoon stil geworden van die mooie afwerking , die subtiele versieringen? Of een taart gezien die eigenlijk te mooi is om op te eten?

Wat als je dit nu zelf zou leren maken? De showstopper op elk feestje?

In de workshop ‘stoeftaart voor 16 personen’ leggen Evelien en Kaat ( het duo achter Agathascakeclub ) uit hoe zij te werk gaan. Ze staan gekend om hun subtiele stijl, understated stijl met eetbare bio-bloemen uit hun tuin.

Wat kan je verwachten: Je krijgt twee lagen cake, ingrediënten voor een frosting en we gaan aan de slag! We leren een hoge taart plamuren met een roomkaastopping (deze eerst zelf maken). En verder versieren we de taart met seizoensfruit en eetbare bloemen. Je ontdekt hoe je van een cake een echte feesttaart kan maken! Plan de dag erna een tuinfeest, verjaardagsfeestje… of gewoon voor je familie. Lekker!

Je gaat naar huis met een feesttaart voor 16 personen, heerlijk van smaak en met eetbare bloemen.

Event Details

Dag 1: 22/11/2020

Start time: 13:00

End time: 17:00

Venue: StudioFluo Leuven