08/12 – Quote borduren op T-shirt @ Zelda & Zorro Evergem

75,00

In deze workshop borduur je een quote op een t-shirt voor jezelf of als cadeautje. Een kledingstuk pimpen was nog nooit zo gemakkelijk. Bedenk een leuke quote en wij zetten je steek voor steek op weg! En vanaf nu is het #gaanmetdiefluobanaan en personaliseer met deze kennis al je sweaters en T-shirts.

Wij gingen bewust op zoek naar een textielleverancier waar we achter kunnen staan, daarom kozen wij voor STANLEY/STELLA. Zij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Elke stof moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat ze gebruiken is 100% afkomstig van de biologische katoenteelt. Hun polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee ze hun steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

Je gaat naar huis met een afgewerkt stuk, alle kennis maar ook een borduurring, naald + borduurgaren en ‘verdwijnstift’ (hocus-pocus)

 

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Waar staat StudioFluo voor ? :

  • TOP lesgevers die je overladen met tips & tricks
  • inspirerende workhops/lezingen in een sfeervol, gezellig decor
  • ontmoetingsplaats voor groot & klein, waar je creativitiet geboost wordt
  • ontdekkingsplaats van talenten
  • al het materiaal voor de workshop is aanwezig
  • je gaat naar huis met je unieke werkje, jawel, helemaal zelf gemaakt 

Stel dat deze workshop niet doorgaat wegens de COVID19-maatregelen dan zoeken we een nieuwe datum samen met onze lesgever. Past deze datum niet voor jou ? No worries, dan krijg je van ons een VOUCHER ter waarde van de workshop. Je kan hiermee een nieuwe workshop boeken naar keuze OF iets kopen uit onze webshop.

Meer info datum en tijdstip

Start date: 08/12/2020

End date: 08/12/2020

Start time: 19:30

End time: 22:00

Venue: Zelda & Zorro Evergem

Directions: Eindeken 21, 9940 Evergem

Phone: +32484995825

Email: lies@studio-fluo.be

Andere suggesties…