26/11 + 17/12 Keramiek serveerbord & schaal @ Zelda & Zorro Berchem

120,00

Dit is een ontmoeting me de wondere wereld van keramiek. We maken samen een serveerbord in je klei naar keuze, met je eigen ontwerp en volgens je eigen smaak. Ga voor rustiek, of modern en ieder op zijn eigen tempo. Het schaaltje, maak je in de vorm dat je wil. Wij kozen voor … mja een banaan!

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

26/11 DEEL I : Het maken van een serveerbord en schaal in klei met handopbouw ( keuze uit zwarte of lichte klei ). Dit is een ontmoeting me de wondere wereld van keramiek. We maken samen een serveerbord in je klei naar keuze, met je eigen ontwerp en volgens je eigen smaak. Ga voor rustiek, of modern en ieder op zijn eigen tempo. Het schaaltje, maak je in de vorm dat je wil. Wij kozen voor … mja een banaan!

Tussen DEEL I (handopbouw maken) en DEEL II (glazuren) zitten 4 weken voor het drogen en biscuit bakken van de schalen en borden.

17/12 DEEL II
Kies voor ‘bubble glaze’ waar je door middel van een bepaalde blaastechniek mooie gemarmerde effecten kan bekomen… of verlies je in ‘pouring’ en laat je verbazen door het toeval. Er zijn veel prachtige kleuren die je kan samenvoegen. Het resultaat is altijd verbluffend. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben en een schildertalent hoef je ook niet te zijn.

Je gaat naar huis met je eigen zelfgemaakte schaal, gedecoreerd met prachtige glazuurafwerkingen.

Meer info datum en tijdstip

Dag 1: 26/11/2020

Dag 2: 17/12/2020

Start time: 19:30

End time: 21:30

Venue: Zelda & Zorro Berchem

Directions: Grote Steenweg 13, 2600 Antwerpen

Phone: +32484995825

Email: lies@studio-fluo.be

Andere suggesties…