fbpx

About us

Our story

De twee founding mumpreneurs van StudioFluo? Dat zijn Evi en Lies! Allebei in de ban van brainstormen, bedenken en bouwen. En humor natuurlijk! Vandaar ook de banaan by the way…

Als creatieve trendwatchers is hun blik altijd strak gericht op nieuwe tendensen en coole crafts. Maar wat StudioFluo vooral zo bijzonder maakt, zijn de mensen, bedrijven en scholen die deel uitmaken van hun creative community. Een hotspot waar hongerige creatievelingen van alle niveaus, zich kunnen voeden met professionele workshops, tutorials en DIY-boxen.

Want als er één ding is waar StudioFluo echt op kickt, dan is het samenkomen met gelijkgestemde mensen en connecteren, inspireren én activeren. That’s when the magic happens!

Our team

Lies: Founder van StudioFluo, creativo met een passie voor fotografie, druktechnieken en collage. Onder de naam TRUT maakt ze kleurrijke kunstwerken en werkt ze aan een kinderboek. Hoewel het een scheldnaam is, is er verder niets negatiefs aan hoor. Heerlijk eerlijk deelt ze op gevatte wijze haar ideeën en gedachten op social media (volgen maar! Link naar insta toevoegen). Deze vrolijke stuiterbal heeft energie voor 1000 en is helemaal daar voor jou!

Our Mission

In de versnipperde markt van hobbycursussen en vaak non-kwalitatieve workshops biedt StudioFluo een gecentraliseerd leerplatform aan met een ruim aanbod creatieve cursussen mét kwaliteitslabel. StudioFluo is de schakel tussen de ‘creatieve meesters in hun vak’ en ‘nieuwsgierige en leergierige mensen van alle leeftijden’. Online en offline. Duurzaam en ecologisch. Jong en dynamisch.

“It is our mission to connect crafters of all ages who love to learn and create with high quality materials, fun courses and teachers selected with care. “

Join StudioFluo

FOR PROFESSIONALS: Ben jij beroepscreatieveling en heb je ervaring met het geven van workshops? Zin om deel uit te maken van de creative community van StudioFluo? Stuur ons je portfolio en wie weet staat jouw workshop binnenkort op de StudioFluo agenda!

FOR STUDENTS: Zin om wat bij te verdienen met de coolste studentenjob ter wereld? Wij kunnen bij de begeleiding van de workshops steeds helpende handen gebruiken. Je bent fit & funky of creatief & lief? Wij horen het graag in een creatieve motivatiebrief!

Stay up to date with our Newsletter