Workshops

Op zoek naar een creatieve uitlaatklep in Antwerpen of Leuven? Een artistieke jamsessie meepikken met je vrienden? Je collega’s omverblazen met een creatieve teambuilding? StudioFluo got your back! Wij begeleiden uiteenlopende workshops voor zowel amateur- als profcreatievelingen.

Welkom bij StudioFluo, waar het klikt, knippert, kleurt en knettert van de creatieve ideeën! Wij organiseren creatieve workshops voor kinderen, tieners en volwassenen in Antwerpen en Leuven.

Verrassende workshops
Van bloemschikken, over fotograferen, tot drukken. Studio Fluo heeft een ruime waaier aan creatieve workshops in de aanbieding. Onze workshopkalender combineert trendy sessies zoals brushletteren en bloemenkronen maken met klassiekers als potten bakken en juwelen maken. Grenzeloos genieten van je eigen, unieke creativiteit doe je in iedere workshop!

Banaan nodig?

Zit het soms wat tegen, moet je opnieuw beginnen of is het gewoon zo’n dag?  Blijf niet bij de pakken zitten. Strek je benen en eet een banaan !

workshops

Workshops voor kinderen

Groene bananen aan zet!

Bij Studio Fluo zit je goed vanaf 4 jaar. Fabriceren, frullen en prullen. Pure fun! Onze jongste creatievelingen steken de handen uit de mouwen in een kleine groep of tijdens een een-op-een workshop met mama, papa, meter, peter, oma of opa.   

Workshops voor tieners

Gele bananen op de 1ste plaats

Een leuke workshop voor pubers bedenken? Het is niet niets. Studio Fluo houdt het gelukkig 100% hip! Volg een workshop druktechnieken, leer handletteren of boks een collage in elkaar. We vallen je niet lastig met suffe theorie, wel krijg je toffe tips om zelf te experimenteren.

Workshops voor volwassenen

Rijpe bananen in actie

Alle to do’s aan de kant, bij Studio Fluo is het tijd voor me-time. Tijdens onze workshops voor volwassenen mag alles, niets moet! Met veel precisie creëren of helemaal losgaan. Workshops voor volwassenen zijn allesbehalve saai! 

Welke workshops ga jij volgen?

Workshops per locatie